10.03.2020

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, İlçemiz Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca bayanlara yönelik konferans düzenlendi

08 Mart Dünya Kadınlar Günü olması münasebetiyle, İlçemiz Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 09 Mart 2020 Pazartesi günü saat 10.00’da Belediye Düğün Salonunda Manisa İl Müftü Yardımcısı Sayın Sevinç TEPEKAYA’nın konuşmacı olarak katıldığı bayanlara yönelik “Üretim ve Tüketim Ekseninde Kadın” konulu konferans düzenlendi. Sunuculuğunu İlçemiz Ebubekir Camii Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Ebru KAHRAMAN’ın yaptığı program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Akabinde İlçemiz Asude Kız Kur’an Kursu Uzman Öğreticisi Ayşegül Emine ÇAKMAK Aşr-ı Şerif okudu.  Sonrasında Manisa İl Müftü Yardımcısı Sayın Sevinç TEPEKAYA’nın  “Üretim ve Tüketim Ekseninde Kadın” konulu konferansıyla devam etti. Konferansın bitiminde İlçemiz Asude Kız ve Hatice Hatun Kız Kur’an Kursu öğrencilerinin ilahi dinletisi ile program sona erdi. Bayan vatandaşlarımızın programa yoğun katılımı ve programın beğenilerek izlendiği müşahede edilmiştir.