03.02.2020

"CAMİ-ÇOCUK BULUŞMASI" SONA ERDİ

Manisa' da yarıyıl tatilinde çocuklara cami alışkanlığı kazandırmak için düzenlenen 'Cami-Çocuk Buluşması' programı sona erdi. Programın kapanışı, Hatuniye Camii' nde Kur'an-ı Kerim şöleni ve ödül töreniyle yapıldı.

Programa, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü ÇAYKARA, Şehzadeler İlçe Müftüsü Mehmet CESUR, din görevlileri, camiye devam eden çocuklar ve aileleri ile vatandaşlar katıldı.

Programda Şehzadeler İlçe Müftülüğünde görevli din görevlileri tarafından da ilahiler seslendirildi. Öğle namazını cemaatle birlikte kılan çocuklar için namazın ardından ödül töreni düzenlendi.

Törenin ardından erkek çocuklara Kur'an-ı Kerim ve namaz takkesi, kız çocuklarına da Kur'an-ı Kerim ve başörtüsü hediye edildi.