23.08.2022

Yaz Kur'an Kursları Futbol Turnuvası

2022 Yılı Yaz Kur’an Kursları Futbol Turnuvası 22.08.2022 tarihinde oynanan üçüncülük ve final maçları ile tamamlandı. Türbe Camii günün ilk maçında Hacıveliler Camiini yenerek üçüncü oldu. Finali kaybeden İhsaniye Camii ikinci olurken, Kayapınar Camii 2022 Yılı Yaz Kur’an Kursları Turnuvasını Şampiyon olarak tamamladı. Turnuvayı Diyanet İşleri Başkanlığı Sosyal Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı İdris Yavuzyiğit, İl Müftüsü Mustafa Soykök, İl Müftü Yrd. Mehmet Ceyhan, Gölmarmara İlçe Müftüsü Şahabettin Yılmaz, Saruhanlı İlçe Müftüsü İsa Solmaz, İl Gençlik Koordinatörü Mahmut Gözcü yerinde takip etti. Turnuva çocukların ve gençlerin sevinç gösterileri ve çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.