08.06.2023

4-6 YAŞ KUR’AN KURSLARINDA 10. YIL ETKİNLİĞİ

Başkanlığımızın en önemli eğitim ve öğretim projelerinden biri olan 4-6 Yaş Kur’an Kursları "Manevi değerler Eğitimi" 10. yılında, eğitim kalitesini daha da arttırarak ve eğitim müfredatını zenginleştirerek, minik yavrularımızın manevi değerler ekseninde yetişmelerine katkı sağlayıp, ülkemizde eğitim alanında büyük bir öneme sahip olduğunu bir kez daha gösterdi.
                 10.Yıl Etkinlikleri çerçevesinde, Şehzadeler İlçe Müftülüğü ve Yunusemre İlçe Müftülüğü'nün organizasyonunda, Yunusemre Millet Çarşısı Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa; tiyatrocu, televizyoncu Hüseyin Goncagül ve ekibinin sunumuyla, Karagöz-Hacivat, kukla gösterisi ve kurs öğrencilerinin sunumları sergilendi.
                 Gösteriler; programa katılan öğrenciler, veliler ve izleyiciler tarafından yoğun ilgi gördü. Programa; Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, İlçe Müftüsü Adem Dobur, Yunusemre İlçe Müftüsü M. Nedim Bakır, şube müdürleri, hayırseverler, öğreticiler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. 4-6 yaş Kur'an Kurslarına devam eden öğrencilerimiz, hem bir yılın yorgunluğunu üzerlerinden atarken, hem de güzel bir gün geçirdiler.