11.06.2019

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNİN "RAMAZAN ve İNFAK" YARIŞMASI

Şehzadeler Müftülüğü ve Şehzadeler Müftülüğü İlçe Gençlik Koordinatörlüğü'nce 29.05.2019 tarihinde düzenlenen "Ramazan ve İnfak" konulu Resim ve Kompozisyon Yarışması'nda ortaokul öğrencileri mücadele etti.

Yarışmada kompozisyon dalında birinciliği, Milli Birlik Ortaokulu'ndan Muhammed ALAGEYİK; resim dalında birinciliği de Nisanur GÖKKAYA kazanarak çeyrek altınla ödüllendirildiler.

Kompozisyon dalında 2. olan öğrenci Milli Birlik Ortaokulu'ndan Hiranur POLAT, 3. de Selahattin Eyyûbi İHL Ortaokul'ndan İrem ERDOĞAN oldular.

Resim dalında ise Merkez İHL Ortaokulu'ndan Medine BAŞKAYA 2., Selahattin Eyyûbi İHL Ortaokul'ndan Aynur SARIYILDIZ da 3. oldu.

Her iki dalda yarışan ve 2. olan öğrenciler 200 ₺, 3. olan öğrenciler de 150 ₺ ile ödüllendirildiler.