29.09.2023

SARİGÖL'DE MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI COŞKUSU

Diyanet İşleri Başkanlığı 2023 yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Atatürk Gençlik Merkezi Konferans Salonunda "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" temalı konferans düzenlendi.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Ziyanlar Mahallesi Camii İmam Hatibi Enes Gölükçü'nün okumuş olduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Program, İlçe Müftüsü Üsame Anlağan'ın yapmış olduğu açış konuşmasının ardından Burdur İl Müftüsü Ali Hayri Çelik'in "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" Konulu konferansı ile devam etti.

Konferans, ilçemizde hayri hizmetlerde ön plana çıkan hayırseverlere yapılan hediye takdimi ile son buldu.